top of page
Zoeken
  • info240305

De voordelen van een bovengronds zwembad van SwimLanes

Er zijn tal van voordelen gekoppeld aan het bovengronds plaatsen van een zwembad. Zo heb je er in de meeste gevallen geen vergunning voor nodig, want het is geen permanente structuur. Bovendien hoef je niet te graven en alles kan door de voordeur, dus als je geen afzonderlijke toegang hebt tot de tuin, dan is dit geen belemmering. Als de bodem stevig genoeg is, kan je het zwembad zo op het gazon plaatsen en hoef je niet te graven of te verharden. We zetten voor u nog even de voordelen van een bovengronds zwembad van SwimLanes op een rijtje:

Stevig!

Heeft u dit ook al meegemaakt? Halfweg de zomer scheurt uw badje open of de zijwanden begeven het. Het dure water stroomt genadeloos weg en u blijft met een kale plek in het gazon over …

De opbouw zwembaden van Leicon zijn bijzonder sterk en voorkomen dergelijke drama’s. De duurzame staalstructuur is oneindig heropbouwbaar, zonder verlies aan kwaliteit. Er zit bovendien geen druk op de liner (het doek van de kuip) en dankzij de stevige weving kan het niet echt scheuren.


Gemakkelijk te onderhouden!

Dit heeft u vast ook al meegemaakt. Net iets te weinig zin om het badje te kuisen aan het einde van de vorige zomer en na het opzetten de moed verloren om het vastgekoekte vuil weg te wrijven.


De bovengrondse zwembaden hebben stevige geïsoleerde wanden, waardoor je het bad probleemloos kan laten overwinteren. Als je het bad netjes afdekt met de meegeleverde covers, dan kan je na de winter het water van vorig jaar probleemloos hergebruiken. Bijvullen tot boven de aanzuigers en inspuiters, de meegeleverde filter laten draaien en je bent opnieuw vertrokken voor een zomer vol waterplezier.


Oneindig veel mogelijkheden!

De zwembaden zijn in tal van afmetingen verkrijgbaar, van 5x1,8 m tot waarom niet 50x5 m. We kunnen de afmetingen aanpassen aan de grootte van uw tuin en de kleuren van de zijwanden afstemmen op de beplanting, zodat uw bad als het ware opgaat in de omgeving. We bieden twee verschillende kuipdieptes aan, m.n. 1,20 en 1,40 m.


Snel geleverd en geplaatst! De meeste modellen kunnen in 1 dag geplaatst worden. De levering en de montage worden door de fabrikant zelf uitgevoerd, dus het enige wat we van u verwachten, is dat u ’s avonds de kraan opendraait en het bad laat vollopen.

Voordelig geprijsd!

Voor wie een volwaardig, stevig en duurzaam zwembad wil, zonder een fortuin uit te geven, is een SwimLane de perfecte oplossing. U koopt rechtstreeks bij de fabrikant en geniet zo van de meest voordelige prijs. Bovendien is de prijs een finale prijs, die zowel het zwembad, de levering en de montage, de filterinstallatie én de BTW omvat.

226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page